Kent Konseyi’nden örnek proje

İnegöl Kent Konseyi, ‘Eğitime her zaman destek’ projesi kapsamında yardımcı kitap toplama kampanyası ile toplanan kitapların bir kısmı İnegöl, bir kısmı da Domaniç Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yayınlama: 05.11.2014
739
A+
A-

‘Eğitime her zaman destek’ projesi ile geçtiğimiz günlerde düzenlenen kampanyada toplanan kitapların bir kısmı İnegöl, bir kısmı da Domaniç Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

 

MADDİ DEĞERİ YAKLAŞIK 27 BİN TL CİVARINDADIR






Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, kampanya ile ilgili şunları söyledi: Kampanya bağlamında 5.isınıftan 11.sınıfakadar mükemmel denilecek oranda kitap topladık. LGS, LYS ve TEOG’A hazırlık kitapları başta olmak üzere konu anlatım kitabı 40 adet, yaprak test 2000 adet, ödev modülü 88 adet, deneme sınavı 1027 adet doküman topladık. Bu toplanan eserlerin maddi değeri yaklaşık 27 bin TL civarındadır. Toplanan eserlerin tamamı kullanılmamış yeni eserlerdir. Toplanan bu dokümanların büyük bir kısmı İnegöl Milli Eğiti Müdürlüğüne bir kısımda Domaniç Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin’e teslim ettik.

 

EĞİTİM ÇITAMIZ YÜKSELECEK

Domaniç Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin de yaptığı açıklamada, ” “İnegöllü olmaktan bir kez daha gurur duydum. Kent Konseyi olarak yaptığınız bu anlamlı çalışmalardan ve desteğinizden dolayı Haydar Cerrah başta olmak üzere destek veren tüm üyelere teşekkür ediyorum. İnşallah bu yardımcı kitaplar ile Domaniç’teki öğrencilerimizin eğitim çıtası daha da yükselecektir. 10 bin lira civarında bu yardımcı eserler Domaniç’teki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin başarısında büyük bir motive olacaktır” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş