OKYANUS’TAN “ATATÜRK” ZİYARETİ

Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri, Atatürk’ü Anma Haftası dolayısıyla 19 Kasım Cumartesi günü Anıtkabir’e resmi ziyaret düzenlediler.

Yayınlama: 22.11.2016
2.118
A+
A-

Sabah 10.00’da Anıtkabir’deki törenin ardından Anıtkabir müzeleri gezildi, rehber eşliğinde öğrenciler Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını tanıdılar. Cumhuriyetin hangi şartlar altında kurulduğunu ve Cumhuriyetin erdemlerinin nasıl ortaya çıktığını dinlediler.

 

DUYGULU ANLAR YAŞANDI






Anıtkabir ziyaretinin ardından 1ve 2. TBMM ziyaretleri yapıldı. Gazi Meclis ziyareti esnasında 15 Temmuz Şehitleri ve kahraman gaziler hakkında öğrencilere bilgilendirmelerde bulunuldu. Okyanus Koleji öğrencileri,duygulu anların yaşandığı gezide Atatürk’ün Cumhuriyeti ilan ettiği balkonda hatıra fotoğrafı çektirdiler.Günübirlik yapılan gezide öğrenciler harikalar diyarı ve Optimum AVM’de sorumlu öğretmenleriyle beraber keyifli bir gün geçirdiler.

 

GEZİLER SÜRECEK

Gezi sonunda açıklamalarda bulunan Okyanus Koleji Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Süner,“Okyanus Koleji olarak öğrencilerimizin bu tür aktiviteleri devam edecek ve bu aktivitelere velilerimizi de katarak çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz.Bu gezi dolayısıyla Mustafa Kemal Atatürk ile tüm silah arkadaşlarına ve 15 Temmuz gazi meclisimizi saygıyla anar, tüm şehitlerimize rahmet dileriz” dedi.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş