Üniversite-Sanayi el ele

U. Ü. İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri dün ‘Sektörle Yüz Yüze-18’ programı kapsamında hali hazırda sektörde faal durumda olan bir firmanın yöneticilerinden sektöre ilişkin eğitim aldılar.

Yayınlama: 05.04.2014
1.154
A+
A-

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencilerine yönelik olarak ‘Sektörle Yüz Yüze – 18’ programı kapsamında Blum Mobilya Aksesuarları firması bölge yöneticileri tarafından eğitim semineri verildi.

 

AMAÇ TEORİK ÖĞRENİMLERİNİ PRATİK UYGULAMALARLA PEKİŞTİRMEK






Seminer öncesi bir konuşma yapan Uludağ Üniversitesi Mobilya ve Dekorasyon Program Başkanı Mustafa Kastan şunları dile getirdi: Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı’nda öğrenim gören öğrencilerin teorik öğrenimlerini pratik uygulamalarla pekiştirmeleri kapsamında ‘Sektörle Yüz Yüze–18’ programı adı altında gerçekleştirdiğimiz bu seminerde mobilyada kullanılan araç, gereç ve aksesuarların tanıtılması amacı ile böyle bir etkinlik düzenlemiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin üretim, tasarım ve ARGE’ye yönelik çalışmalarında kullanacak oldukları araç ve gereçlerin işlevsellik, fonksiyonellik, ve uygulanabilirlik alanında bilgilendirilmesinin yanında eğitime yönelik çalışmalarında, görgü ve bilgilerini artırmak amaçlanmıştır.

 

MOBİLYA SEKTÖRÜNE KATKI SAĞLAMALARINI AMAÇLIYORUZ

Üniversite-Sanayi işbirliğinde eğitim çalışmaları verdiklerini belirterek konuşmasını sürdüren Mustafa Kastan şöyle konuştu: Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde eğitim veren Yüksekokulumuz, öğrencilerimizin mobilya sektöründeki gelişmelerde haberdar edilmesi sonucu okulumuzdan mezun olduktan iş yaşamlarında işletmelerin çözüm ortağı olmaları, günümüzün teknik ve teknolojik gelişimlerden haberdar edilerek insanlık yararına daha kullanılışlı mobilyalar üretmeleri sağlanmaktadır. Son yıllarda işletmelere önemli avantajlar sağlaması nedeniyle bağlantı elemanları, birleştirici elemanlar ve çeşitli aksesuarların üretilmesi sonucunda mobilya üretiminde çeşitli kolaylıklar ve uygulanabilirlikler günümüzde mobilyaya değer katmıştır. Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı olarak bizler de ‘BLUM’ Bursa satış temsilcilerini okulumuza davet ederek öğrencilerimize ve İnegöl Mobilya Sektörüne katkı sağlamalarını amaçlıyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş