EMNİYET’TEN ŞAFAK OPERASYONU

İnegöl’de geçtiğimiz gün sabah saatlerinde yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı. Yaşları 18’den küçük olan 5 kişi de ev hapsi aldı.

Yayınlama: 06.02.2016
523
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin uzun süreli fiziki ve teknik takibi sonucu tespit ettiği uyuşturucu tacirlerine yönelik dün sabah takviye ekiplerin de katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

 

5 KİŞİ TUTUKLANDI






10 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Gece geç saatlere kadar süren mahkeme sürecinde 10 kişiden, İ.K., H.K., D.Ş., S.Ç., Y.E. tutuklanarak cezaevin gönderildi.

 

5 KİŞİYE EV HAPSİ

Operasyonda gözaltına alınan F.K., N.K., M.K., U.L. ve F.K. isimli 5 uyuşturucu taciri ise yaşları 18’den küçük olduğu için ev hapsi cezası aldı.

 

OPERASYONLAR SÜRECEK

Konuya ilişkin İnegöl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İnegöl KOM Grup Amirliği ekiplerimizce uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve sattığı daha önceden belirlenen şahıslara yönelik olarak yaklaşık 2 aydır yapılan fiziki ve teknik çalışma neticesinde, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. 04.02.2016 günü bu şahıslara yönelik yapılan takviye ekipler ile koordineli eş zamanlı operasyon neticesinde; F.K., M.K., U.L., F.K., H.K., İ.K., S.Ç., Y.E., D.Ş., isimli şahıs olmak üzere 4 bayan 6 erkek toplam 10 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldıkları mahkemece şahıslardan yaşları 18 yaşından küçük olan; F.K., N.K., M.K., U.L. ve F.K. isimli şahıslar ev hapsi cezası almış, yaşları 18 yaşından büyük olan; İ.K., H.K., D.Ş., S.Ç., Y.E. isimli şahıslar olmak üzere toplamda 5 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, uyuşturucu ticareti yapan ve kullananlara yönelik uygulama ve operasyonlara kesintisiz 24 saat devam edilecektir” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş