Beşir’den bir dizi program

Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek, Ramazan Ayı’nda yapacakları yardım programları ile ilgili bilgiler verdi. Çiçek, erzak kolisinden sıcak yemeğe, çocukların giyindirilmesinden rutin ziyaretlere kadar bir çok program düzenleyeceklerini ifade etti.

Yayınlama: 03.05.2018
647
A+
A-

Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek, Ramazan Ayı’nda yapacakları yardım etkinlikleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

SICAK YEMEK






Sıcak yemek yardımları ile ilgili açıklamalarda bulunan Çiçek, “Ramazan Ayı’na özel etkinliklerimizden biri de sıcak yemek. Biz lokantalarda pişirilen hazır yemeklerden ziyade, bir aile o gün hangi yemeği tercih ediyorsa, biraz daha fazla yaparak yardıma muhtaç aileleri sevindirmesi için gönül köprüsü oluyoruz. Yani bir aile evinde pişirdiği yemeği, yardım muhtaç bir aile ile paylaşıyor. Bizlerde bu paylaşıma köprü oluyoruz” dedi.

 

ERZAK KOLİSİ

Erzak kolisinin sadece Ramazan Ayı’nda değil, rutin olarak devam ettiğini ifade eden Çiçek, “Ramazan Ayı dışında erzak kolisi yardımlarımızı sürekli olarak gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayı’nda bu uygulamamızı sürdürüyoruz” dedi.

 

ÇOCUKLAR GİYİNDİRİLECEK

Ramazan Ayı’nda yardıma muhtaç ailelerin çocuklarını giyindirdiklerini belirten Çiçek, “Ramazan Ayı’nda çocukların mutlu olmasını sağlamak amacı ile onları giyindiriyoruz. Onlar için çeşitli giysiler alarak, mutlu olmalarına gayret ediyoruz” dedi.

 

RUTİN ZİYARETLER SÜRECEK

Rutin yardım programlarını Ramazan Ayı’nda da sürdüreceklerini belirten Çiçek, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Her ay olduğu gibi Ramazan Ayı’nda da yardımlar öncesi rutin ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretlerde bazı ailelerin farklı talepleri olabiliyor. Sağlıkla ilgili veya benzeri konularla ilgili talepler oluyor. Bunları da tespit etmek için rutin ziyaretlerimizi sürdüreceğiz”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş