Cerrah’ta uyuşturucu partisi.. 2 Kişi tutuklandı

Yayınlama: 02.03.2023
1.528
A+
A-

İnegöl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ile mücadele faaliyetleri kapsamında yürütülen araştırma neticesinde; Cerrah Mahallesinde  M.K., Ü.Y.M. , F.S., ve Z.A. isimli şahısların ikametlerinde uyuşturucu kullandıkları ve satışını yaptıkları yönünde bilgi aldı.

Jandarma ekipleri elde edilen bilgiler kapsamda, adli makamdan alınan arama kararı sonrasında Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve diğer birimler ile 3 ayrı noktada şüphelilerin ev ve araçlarında eş zamanlı arama gerçekleştirildi.

Yapılan aramalarda, 300 gr selvia uyuşturucu maddesi, 10 gr metamfetamin uyuşturucu maddesi, adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan plastik aparat ele geçirildi.






Olayla ilgili 4 kişi ekipler tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şahıslar arasındaki Ü.Y.M. ve F.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

M.K. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Z.A. isimli şahıs ise Çocuk Evleri Sitesine teslimine mahkemece karar verildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş