İnegöl Ülkü Ocakları’nda Mehmetçiğe manevi destek

Afrin’de operasyona katılan askerlerimiz için İnegöl Ülkü Ocakları’nda Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Fetih Suresi okundu.

Yayınlama: 25.01.2018
1.140
A+
A-

Afrin’de başlayan operasyonunda ardından vatandaşlarımız operasyonu an ve an takip ederken, Mehmetçiğe dua etmeyi de ihmal etmiyor.  Operasyonun ilk gününden itibaren tüm Türkiye’de Kuran-ı Kerim Tilavetleri, Fetih Sureleri ve Dualar edilirken, İnegöl’de de geçtiğimiz Pazartesi akşamı İnegöl Ülkü Ocakları’nda kahraman askerlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Fetih Suresi okundu ve Dualar edildi.

 

Geçtiğimiz Pazartesi günü İnegöl Ülkü Ocakları hizmet binasında gerçekleştirilen programa, MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri ile İnegöl Ülkü Ocakları mensupları katıldı.






 

Programın ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, “ Genel başkanımız sayın Olcay Kılavuz beyefendinin talimatları ile birlikte bu akşam İnegöl Ülkü Ocakları olarak, aziz milletimizin yiğit evlatları olan, kahraman askerlerimize manevi anlamda destek sağlamak amacı ile nice şehitlere kapılarını açan, nice şehitleri bağrına basan İnegöl Ülkü Ocakları’mızda için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Fetih Suresi okundu ve dualar edildi. Rabbim dualarımızı Dergah-ı İzettinde kabul eylesin, Allah ordumuzu,yurdumuzu,milletimizi ve tüm İslam alemini muzaffer kılsın. Dualarımız,gözümüz,gönlümüz Mehmetçik ile birliktedir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş