MOSTAR GENÇLiK iNEGöL’DE BULUŞTU

Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Mostar Gençlik Federasyonu, 22-24 Şubat tarihleri arasında İnegöl Mostar Gençlik gönüllülerinin ev sahipliğinde bir çalıştay gerçekleştirdi.

Yayınlama: 25.02.2019
1.036
A+
A-

Çalıştay; teşkilatlandırma, okur-yazarlık, tematik kulüpler ve söyleşiler gibi çeşitli başlıklar altında, alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Organizasyona ev sahipliği yapan Mostar Gençlik Gönüllüleri aralarında oluşturulan ekipler eşliğinde çalıştay konularını değerlendirdi.

 

Bu yıl birincisi düzenlenen bölge çalıştayı, Genç-Kon Genel Başkanı Ahmet Sözbilir, 9. Bölge Eğitim Sorumlusu Adem Şahin, Gençlik Hizmetleri Koordinatörü M.Raşit Güngör, Semerkand Vakıfları 9. Bölge Dergi sorumlusu Fadıl Aslan, Mostar Gençlik Federasyonu Başkanı İbrahim Halil Aslan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.






 

Semerkand yayın kuruluşundaki tecrübelerini paylaşan Fadıl Aslan, 13 yıldır yayınına devam eden Mostar Dergisi çerçevesinde yapılacak çalışmalar hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Çalıştay, Gençlik Hizmetleri Koordinatörü M.Raşit Güngör’ün ‘okumak’ üzerine yapmış olduğu konuşmayla devam etti.

 

Güngör, okumanın önemini belirtirken her bireyin kendi okuma stilini yakalaması gerektiğini belirtti.

 

Çalıştay, Mostar Gençlik Federasyonu Başkanı İbrahim Halil Aslan’ın konuşmalarıyla devam etti.

 

Aslan “Mostar Gençlik bünyesinde yapacağınız faaliyetlerdeki küçük dokunuşların insanların kalbinde büyük mutluluklara vesile olacağını unutmayın” dedi.

 

Çalıştay, İnegöl’e bağlı Oylat kaplıcalarında Genç-Kon Genel Başkanı Ahmet Sözbilir’in katılımlarıyla devam etti.

 

Sözbilir, bu tür çalıştayların bünyemizde faaliyet gösteren bölge ekiplerimizin tümünde gerçekleştirileceğini ve bu tür programların ekiplerimiz üzerinde motivasyonu arttırıcı yönde faydalı birer program olduğunu belirtti.

 

Çalıştay tüm katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş