Mustafa yine intihar etmek istedi

Daha önce trafik cezası ile ekmek zammına kızarak bir çok kez intihar girişiminde bulunan Mustafa A., önceki gün yine ağaca çıkarak intihar etmek istedi. Şahıs emniyet ekiplerinin ikna etmesi ile birlikte ağaçtan indirildi.

Yayınlama: 23.04.2018
734
A+
A-

Alınan bilgilere göre; Kasım Efendi Caddesi’nde bulunan tarihi bir ağaca çıkan kişiyi görenler emniyet ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ağaçta bulunan Mustafa A.’yı ikna etmeye çalıştı. Olay yerine 112 Acil servis ambulansı ile itfaiye ekipleri de geldi. Emniyet ekipleri tarafından ikna edilen şahıs kısa süre sonra ağaçtan indirildi. Şahsın, işten çıkarıldığı gerekçesiyle intihar etmek istediği öğrenildi.

 

Bu arada şahıs daha öncede; trafik cezası ile ekmek zammına kızarak ağaca çıkıp intihar girişiminde bulunmuştu. Ayrıca aynı şahıs geçtiğimiz Eylül ayında adliye bahçesinde benzin dökerek kendini yakmak istemişti. Yaklaşık 3 ay önce ise Mehmet Çıracı Katlı Otoparkı önünde  bulunan tarihi bir ağaca çıkan Mustafa A. burada da uzun süren ikna çalışmaları sonunda aşağı indirilmişti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş