ÇELiK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, bu yıl en kötü sezonlarından birini yaşayan Bursaspor başkanlığına şimdiden aday oldu. Çelik adaylığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Yayınlama: 07.04.2019
1.511
A+
A-

Bu sezon istediği performansı sahaya yansıtamayan ve alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Bursaspor’da işler bir türlü yoluna girmiyor. Mevcut yönetimden dolayı bir çok kesim rahatsızlığını dile getirirken, bunlara son eklenen isim ise İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik oldu.

 

Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Bursaspor’da çeşitli görevler üstelenen Sezai Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Bursaspor başkanlığı için adaylığını açıkladı.






 

Sezai Çelik, konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, şu ifadeler yer verdi; “Bugün oynanan Alanyaspor Bursaspor maçından sonra, en kısa zamanda yapılması icap eden kongrede, gerçek bir Bursasporlu, ekonomik olarak güçlü, bilgili, futbolu iyi bilen futboldan ve futbolcudan çok iyi anlayan, Bursaspor’umuzun menfaatleri için gerektiğinde yumruğunu masaya vurabilecek bir başkan adayı çıkmaması halinde, ligdeki kalan maçların oynanması sonucunda, oluşabilecek her türlü olumsuzluklar halinde dahi, şerefli Bursaspor’umuzun şerefli başkanlığına aday olmaya karar verdim”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş