Kuaförler iftarda buluştu

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen program ile üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Yayınlama: 13.06.2016
2.545
A+
A-

İftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Bursa Esnaf Odalar Birliği Başkanı Arif Tak, Sebzeciler Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Cavcı, Elektrikçiler Odası Başkan Vekili Muharrem Çakmak, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkan Vekili Ziya Turan, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Kaban, esnaf odaları genel sekreterleri ve Oda üyelerinin katıldı.

 

İftar programında konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, “Bugün bir ilki gerçekleştirerek iftar programı düzenledik. Görüyorum ki her zaman olduğu gibi bugünde üyelerimiz bizleri yalnız bırakmadı. İftarımıza katılan protokolümüze, üyelerimize, burada bulunan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İftar programımıza katkıları olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. İşlerinizde hayırlı bereketli kazançlar diliyorum. İnşallah bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz iftarımızı önümüzdeki yıllarda da yaparak sağlıkla tekrar bir araya geliriz. Ben iftarımıza katılım gösteren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.






 

Bursa Esnaf Odalar Birliği Başkanı Arif Tak ise; “İnegöl Berberler ve Kuaförler Odamızı yakinen takip ediyorum. Birçok etkinlikte bir araya geldiğinizi biliyorum. Birkaç etkinliğinizde yoğun programımdan dolayı yanınızda bulunamadım ancak bugün özellikle burada bulunmayı çok istedim. Ben oda başkanımız Erhan Beyi ve Yönetimini tebrik ediyorum. Önceki etkinliklerinizde olduğu gibi bugün de burada sizleri bizlerle bir araya getirdi. Ben burada bulunan yoğun katılımdan çok memnun kaldım. Sayın protokolümüze siz değerli üyelerimize ve misafirlerimize hayırlı ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

İftar programında son olarak konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bizler birçok iftar programına katılıyoruz ama bu akşam burada farklı bir iftar olduğunu görüyorum. Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri böyle güzel mübarek bir akşamda, ailelerle birlikte bir araya gelmiş olduğunu fark ettim. Çok güzel bir ortam oluşmuş. Çoluk çocuk bir arada bir iftar gerçekleşiyor. Ben başkanımızı ve yönetimini bu güzel ortamda sizleri bizlerleri bir araya getirdiği için çok teşekkür ederim. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

 

İftar ve konuşmaların ardından İnegöl Berberler ve Kuaförler Odasına geçmiş dönemlerde idari hizmetlerde bulunmuş ustalara oda tarafından hazırlanan plaketler takdim edildi. Ayrıca Federasyon milli takım seçmelerine katılan erkek kuaförlerinin, geçtiğimiz günlerde Bursa’da gerçekleştirilen Ahilik Haftası etkinliklerine katkılarından dolayı Bursa Esnaf Odalar Birliği Başkanı Arif Tak tarafından kendilerine plaket takdim edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş