Yerel Kültür Derneği Bayram’a emanet

Yaklaşık 1 yıl önce kurulan ve İbrahim Ertaş’ın kurucu başkanlığını yaptığı Yerel Kültür Derneği ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongrede başkanlığa İbrahim Bayram seçildi.

Yayınlama: 10.07.2016
2.593
A+
A-

Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda yapılan kongreye Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bazı oda ve dernek başkanları, çok sayıda davetli ile dernek üyeleri katıldı.

 

ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK






Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede divan üyelerinin seçilmesinin ardından gelir-gider ve faaliyet raporları okundu. Üyelerin ibrasının ardından kürsüye çıkan derneğin kurucu başkanı İbrahim Ertaş şöyle konuştu; “İstedik ki çorbada bizimde tuzumuz olsun. Derneğimizin vizyonu e misyonu onu ayakta tutan halkımızın beklentileri ile şekillenecektir. Dümeni kim devralırsa alsın, bu dümen dernek üyelerimiz ve halkımızın istemediği bir yöne kırılmayacaktır. Üyelerimizin istemediği bir oluşumda aktif roller alınmayacak, paylaşılmayacaktır. İnegöl Yerel Kültür Derneği olarak herkese örnek bir oluşum haline gelmek istiyoruz. Bu sayede de gerek ilçemiz, gerekse ülkemiz menfaatine alınacak kararlarda etkimizi e varlığımızı hissettirecek, temsilimizi güçlendirecek noktaya ulaşalım. Bu duygularla yeni göreve gelecek yönetimimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Kongrede söz alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise dernek başkanlığı ve üyeliğinin fedakarlık gerektirdiğini söyleyerek yeni seçilecek olan yönetime başarılar diledi.

 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede yeni başkan oybirliği ile İbrahim Bayram oldu. Ayağının tozuyla ilk konuşmasını yapan Bayram, “Herkesi tek şemsiye altında toplamak en önemli görevimiz olacaktır. Gençlik ve kadın kollarımızı oluşturup ziyaretler yaptık. 30 kişilik yönetim kurulumuz ile hemşerilerimizin sesi olacağız. Olumlu çalışmalar içinde yer alıp, gereksiz tartışmaların içinde olmayacağız. Yapabileceğimiz işler karşısında elimizi taşın altına koymaktan geri kalmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

İbrahim Bayram başkanlığındaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu; Hüseyin Kahraman, İbrahim Ertaş, Selahattin Dumanlar, Mesut Nergiz, Özkan Er, Halil Bakır, Uğur Öner, Kemal Emin Ok, Mehmet Altıntaş, Hüseyin Babacan, Cengiz Küçük, Mustafa Çelik Erhan Ulu, Uğur Öztürk, Hasan Akalın, Engin Eser, Veysel Yılmaz, İsmail Manavoğlu, Ufuk Şen, Nihat Makar, Ufuk İnal, Erol Aydemir, Hasan Esen, Osman Özkan Çelik, Arif Kösen, Can Fikri Özrazgat, Hayrettin Akın, Ayüp Arslan, Ali Çur.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş