CERRAH’TA KORKUTAN PATLAMA EVİN DUVARLARI YIKILDI

Cerrah Mahallesi’nde meydana gelen olayda, doğalgazdan kaynaklandığı iddia edilen patlama meydana geldi. Patlama nedeni ile biri ağır 2 kişi yaralanırken, patlamanın yaşandığı evin duvarlarının da yıkıldığı görüldü.

Yayınlama: 16.01.2017
1.602
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; olay Cerrah mahallesi Yeni Bahar caddesi numara 19 adresinde meydana geldi. 37 yaşındaki Fatma Pala, oğlu 20 yaşındaki Ahmet Pala’nın uyuduğu odadaki sobayı yakmak için kovayı odunla doldurdu. Soba içindeki odunları tutuşturmak için kağıdı çakmakla yaktı.

 

Evin duvarının dışına bağlı doğalgaz panosundan sızan gaz, yakılan çakmakla birlikte bir anda patladı. Patlama ile beraber odadaki eşyalar yanmaya başladı. Alevli patlama sırasında annenin yüzü ve saçları yanarken, o sırada kanepe üzerinde uyumakta olan oğlu üzerindeki battaniye ile birlikte alev aldı. Anne ve oğlu birbirini söndürdükten sonra odadaki yangını da söndürdüler. Şiddetli patlama ile birlikte odanın dışarı doğru olan duvarı yıkıldı. Patlama sonucunda yanma sonucu feci şekilde yaralanan anne ve oğlunun imdadına baba Mehmet Pala yetişti. Haber verilmesi üzerine evine gelen Mehmet Pala eşi Fatma Pala ile oğlu Ahmet Pala’yı görünce kısa süreli şok geçirdi. Mehmet Pala, oğlu ve eşini aracına alarak hızla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirdi. Patlama nedeniyle yüzündün ve vücudunun çeşitli yerlerinde birinci derece yanık oluşan 20 yaşındaki gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, annenin ise sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Durumu kritik olan genç Darıca Farabi Devlet Hastanesi yanık ünitesine sevk edildi.






 

Olayı soğuk kanlılıkla anlatan ev sahibi Mehmet Pala, “Ben o sırada evden uzaktaydım. Eşim beni telefonla arayıp ‘çabuk gel yanıyoruz’ dedi. Bende o sırada koşarak eve geldim. Eşim ve çocuğum yanmıştı. Eşim sobayı yakacağım diye çakmağı çakıyor. Daha sobayı yakmadan evdeki gazdan dolayı patlama yaşanıyor. Eve doğalgaz bağlı değil ama doğalgaz panosu evin duvarına bağlı. Bende çocuğumu ve eşimi aldım hastaneye gördüm. Çocuğumu sevk ettiler. Eşim İnegöl devlet hastanesinde tedavi ediliyor. Patlama nedeniyle evin duvarı da yıkıldı, odadaki kanepeler yanmıştı. Bu duvarı başka türlü yıkamazsın, patlama olmuş. şikayetçiyim” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş