Bir Dalma da Sen Kurtar

İnegöllü veteran bisiklet sporcuları Hilmi Çetin ve Saadettin Aladağ, diyabet ve su israfının önlenmesi açısından farkındalık oluşturabilmek için “Bir Dalma da Sen Kurtar” sloganıyla Antalya’dan İnegöl’e kadar toplam bin 300 kilometre pedal çevirecekler.

Yayınlama: 14.05.2016
540
A+
A-

İnegöl’de uzun yıllardır bisiklet sporu ile uğraşan veteran bisikletçiler Hilmi Çetin ve Saadettin Aladağ, diyabet ve su israfının önlenmesi açısından farkındalık oluşturabilmek için uzun bir sefere çıkıyorlar. Daha önce yine aynı konuda Saadettin Aladağ ve Bekir Hamlakay tarafından Gaziantep’ten İnegöl’e toplam bin 10 kilometrelik mesafeyle gerçekleştirilen parkur, bu sefer üzerine 300 kilometre daha ekleyerek gerçekleştiriliyor.

 

Otobüs ile İnegöl’den Antalya’ya seyahat ederek startı Antalya’dan verecek olan İnegöllü veteran bisikletçiler, Antalya-Muğla-İzmir-Edremit-Balıkesir-İnegöl güzergâhında toplam 1300 kilometre pedal çevirerek kendileri adına bir rekor kıracaklar.






 

FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadettin Aladağ, “İnsanların hareketsiz yaşamdan kurtulmaları, diyabetin önüne geçebilmeleri ve yaşam kaynağı olan suyumuzun israfının önlenebilmesi amacıyla bir farkındalık etkinliği gerçekleştiriyoruz. Uzun yıllardır İnegöl’de beraber bu spora gönül verdiğim Hilmi Çetin arkadaşım ile birlikte 1300 kilometrelik bu zorlu yola çıkıyoruz. 10 ile 13 gün arasında süreceğini tahmin ettiğimiz etkinliğimiz esnasında sabahları pedal çevirerek mesafe kat edip öğleden sonra da vardığımız noktada kamp kurarak günü tamamlayacağız. Böylelikle parkur sonunda İnegöl’e geri dönerek etkinliğimizi sonlandıracağız. Tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılık kazanmaları için çabalıyoruz. Bize bu yolda destek veren öncelikle ailelerimiz olmak üzere tüm dost ve yakınlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İnegöllü bisikletçiler, 20 Mayıs günü saat 14.00’da İnegöl’den Antalya’ya hareket edecekler ve 21 Mayıs’ta etkinliklerine start verecekler.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş