Derbiden Kafkas çıktı

Süper Amatör Lig’de kötü hava koşullarının ardından ara verilen lig bu hafta oynanan maçlarla yeniden başladı. Haftanın kritik maçında Yenicespor’u deplasmanda mağlup eden Kafkasspor İnegöl derbisinden zaferle ayrıldı.

Yayınlama: 19.01.2015
611
A+
A-

Yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle 2 haftadır ertelenen Süper Amatör lig bu hafta oynanan maçlarla kaldığı yerden devam etti.

 

DERBİDE ZAFER KAFKASSPOR’UN OLDU






Haftanın kritik maçında Yenicespor ile Kafkasspor İnegöl derbisinde kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, ilk yarıda gol sesi çıkmadı. 2. yarıda golü bulan taraf ise Kafkasspor oldu. Golün ardından rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kafkasspor çok geçmeden 2. golü de bularak sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

KURTULUŞ TEKLEDİ

Süper Amatör’deki bir diğer temsilcimiz Kurtuluşspor ise haftayı Cihanspor deplasmanında tamamladı. Karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona ererken, her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı.

 

KARADENİZ GÜVEN DAĞILDI

Haftanın sürprizi ise Karadeniz Güven’den geldi. İlk yarı beklentilerin üzerine çıkan bordo-mavililer bu hafta farklı yenildi. Zaferspor deplasmanına konuk olan temsilcimiz sahadan 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı ve haftayı puansız kapattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş