Korkmaz’dan Güldüren ile ilgili söylentilere tepki!

İnegölspor’da sezonun sona ermesinin ardından Bordo Beyazlı kulübün Başkanı İlhan Korkmaz sezon içerisinde yaşanan olaylara ilişkin açıklamalar yaptı. Korkmaz, açıklamaları sırasında “İsmail Güldüren Mehmet Bulut’un ayağını kaydırdı” söylentilerine de tepki gösterdi.

Yayınlama: 16.05.2014
876
A+
A-

İlhan Korkmaz yönetimlerinin hiçbir zaman despot olmadığını belirten Başkan Korkmaz, bugün gelinen noktanın da yönetimin ortak kararı olduğunu söyledi.

 

“Çünkü hiçbirimiz orada tek başımıza karar almadık” diyen Korkmaz, Mehmet Bulut’un gönderilmesinden transferlere kadar her şeyin yönetimin ortak kararı olduğunu açıkladı.






 

ONLAR NE İSTEDİYSE BİZ ONU ALDIK

İlhan Korkmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Sezon başında yönetim kurulumuz seçildi. Bir çizgi çizdik gruplar belli olduktan sonra. Dedik ki burası İnegölspor. Buradan yukarısı belliydi, şampiyon olabilecek takımlar. Düşecek takımlar da belliydi. O gün bir transfer politikamız vardı, dedik ki eğer biz bu transfer politikasıyla gidersek ortada kalırız, aşağıya da inmeyiz yukarı da çıkmayız. Hedefimiz ne bizim. Şampiyonluğa mı oynayacağız, yoksa ortada bir takım mı olacağız. O gün arkadaşlarımızın hepsi, eğer grupta iddialı olmayacaksak bizim burada olmamızın hiçbir sebebi, maksadı yok dediler. Biz kesinlikle şampiyonluğa oynayacak takım kuralım dediler. Sezon öncesi transferlere bir bakın, gazetelere, internete… Herkes bir havaya girdi. Kalecilerimiz müthiş bir sezon geçirdi. Bilal’i transfer ettik, kimse bir şey söyleyebilir mi? Metin Akan ve Gökhan Güleç ligin üzerinde futbolcular mı? Menderes, Sarıyer’de şu kadar oynayıp 7-8 gol atmış. Berk Gaziosmanpaşa’da 3 yılda 90 maç oynamış. Oynamayan bir Metin Akan vardı. Biz hedefi böyle belirledik. Mehmet Bulut’a dedik Metin Akan’ı istiyor musun istemiyor musun? Kim istemez dedi, aldık. Gökhan Güleç, kim istemez. Cem Demir için herkes on numara santrafor aldık dedi. Raif, Cem, Gökhan, Metin… Böyle bir dörtlü hangi takımda var. Defansta; Kemal, Bilal, Alişan, Mustafa, Eray… Biz bireysel anlamda baktığınızda her şampiyonluğa oynayan takımda görülmek istenen futbolcuları aldık. İsmail Güldüren’de Mehmet Bulut’ta ben Ahmet’i istiyordum siz Mehmet’i aldınız diyemez. Onlar ne istediyse biz onu aldık.

 

ARKASINDA DURMAK ZORUNDASINIZ

İlhan Korkmaz, devre arasında takımdan gönderilen Mehmet Bulut’la ilgili; “Benim için Mehmet Bulut’un misyonu Fethiye maçında bitmişti. Ama çalıştırdığınız müddetçe arkasında durmak zorundasınız” diye konuştu.

 

GÖKHAN’A GEREKLİ ŞANSI VERDİĞİNE İNANIYORUM

“İsmail Güldüren Mehmet Bulut’un ayağını kaydırdı” söylentilerine de yanıt veren Korkmaz, “Mehmet Bulut’un İnegölspor’a gelmesinde de bu yıl takımda kalmasında da İsmail Güldüren vesile olmuştur. Ayağını kaydırdı, şöyle yaptı, böyle yaptı… Allah çarpar adamı. Ben Avukatı falan değilim. Buraya getiren o, kalmasını isteyen o. Bu kardeşimize yapılan en büyük hakarettir. Yönetim kurulunda Mehmet Bulut’un kalması konusunda benim oyum hayırdı. Mehmet Bulut’un ben zaman içerisinde olayı memuriyete döktüğünü hissettim. Tepki yok, hiçbir şey yok. İyi insan mı, evet… Ama ben takıma bakarım. Ben Metin Akan’ı kazanabilirdi diye düşünüyorum. Gökhan’a gerekli şansı verdiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

AKTAŞ DA KALSIN DEDİ

Mehmet Bulut gönderilmeden önce yapılan en son toplantıda 17 yöneticinin bulunduğunu anlatan Korkmaz, “Onursal Başkanımızı da davet ettik. 17 arkadaşımızın 2’si devamından yana, 1’i çekimser kaldı. Alinur Başkan da ‘ben istikrardan yanayım, kalsın’ dedi. Oradan teşekkür edip gönderelim kararı çıktı” ifadelerinde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş