İshakpaşa geleneği bozmadı

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, kandil gecelerinde düzenlediği etkinliklerine, Miraç Kandili gecesi de devam etti.

Yayınlama: 27.05.2014
724
A+
A-

Her yıl düzenli olarak dini geceler için etkinliklerde bulunan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Miraç Kandili’ne özel etkinliklerde bulundu.

 

Kılınan namazın arından İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde bir araya gelen dernek yöneticileri ve vatandaşlar Mevlit programından sonra dini sohbet dinlediler.






 

Dini sohbetin ardından hazırlanan ikram sofrasına oturan vatandaşlar, her sene olduğu gibi bu sene de İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin dini günleri güzel bir şekilde yâd etmelerinden dolay dernek yönetimine şükranlarını iletti.

 

DİNİ SOHBETLERİN ÖNEMLİ BİR YERİ VAR

Program sonrası konuşan Dernek Başkanı Mehmet Şenol, “her senenin farklı özellikleri var. Bizim için her dini günün ayrı bir önemi var. Her sene olduğu gibi bu sene de güzel bir şekilde kandil gecemizde vatandaşlarımızla bira araya geldik. Sadece kandil programlarına değil, vatandaşlarımızı her zaman İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bekliyoruz. Her cumartesi günü dini sohbetlerimiz var. Vatandaşlarımızın bu sohbetlere katılmalarını önemle rica ediyorum. Gerçekten yaşadığımız zaman dilimi itibariyle günahlardan uzak durabilmemiz için, kandillerin ve dini sohbetlerin önemli bir yeri var” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş