İshakpaşa gelenekselleştiriyor

İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, birçok etkinliğini geleneksel hale getirmeye devam ediyor. Daha önce Fetih Pilavı’nı geleneksel hale getiren İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Akhisar’da 5. geleneksel pilav ikramı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 20.06.2014
1.086
A+
A-

Dün gerçekleştirilen 5. geleneksel pilav ikramı Cuma namazı akabinde gerçekleştirildi. Pilav ikramına İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, Dernek yöneticileri Serdar Tansel Kandemir, Talat Yıldırım, İshakpaşa Derneği Akhisar Temsilciliği Başkanı Arif Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BİRLİĞİN OLDUĞU YERDE HER ZAMAN BEREKET VARDIK






Pilav İkramı Sonrasında açıklamalarda bulunan İshakpaşa Derneği Akhisar Temsilciliği Başkanı Arif Yıldırım, “Pilav İkramımızı artık geleneksel hale getirdik. Fetih Pilavımız biliyorsunuz oda artık geleneksel hale geldi. Dini gecelerimizde her zaman programlar düzenliyoruz. Birliğin olduğu yerde her zaman bereket vardır. Bizde bütün kardeşlerimizi derneğimize bekliyoruz. Dini sohbetlerimizin yanı sıra yazın gelmesiyle de dernek olarak aktiviteler düzenliyoruz. Hem maneviyat hem de maneviyat içerisinde muhabbetle eğlenmek için vatandaşlarımızı derneğimize davet ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş