MOBESE Ramazan Bayramı’nda hizmette

İnegöl’ün uzun bir süredir beklediği MOBESE nihayet Ramazan Bayramında hizmete giriyor.

Yayınlama: 06.06.2014
916
A+
A-

İnegöl Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Telekom Yetkilileri’nin MOBESE istişare toplantısı dün Belediye Binası’nda gerçekleştirildi.

 

İnegöl Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Telekom Yetkilileri’nin ortaklaşa çalışmalarını sürdürdüğü MOBESE’nin çalışmaları devam ediyor. İnegöl Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Telekom Yetkilileri dün İnegöl Belediyesi Binası’nda istişare toplantısı düzenledi.






 

DİREKLER VE KAMERALARI BİR HAFTA 10 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLAMAK ÜZERE

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, “İnegöl’de Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılmış olan MOBESE çalışmaları Telekom yetkilileri, İnegöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğünün ortak çalışmaları ile ilgili istişare toplantısıdır. İnegöl Emniyet Müdürlüğümüzün Müteahhidi, direkler ve kameraları bir hafta 10 gün içerisinde tamamlamak üzere. Saha dolaplarıyla birlikte, merkezin irtibatını sağlayacak fiber kablo tesisatını da Telekom ekipleri tarafından yapılacak. İnegöl Belediyesi’nin yapmış olduğu anlaşma neticesinde, 5 yıllık abonelik kiralama sözleşmesi yaptık Telekom’la. Bunun karşılığında da Telekom fiber kablolarla irtibatı sağlayacak. Telekom Müdürlüğümüzün de Müteahhidi şu anda sahada çalışıyor. Tabi bu çalışma iki müteahhidin ortak çalışmasıdır. Bunların ikisini de birleştirip inşallah yakın bir zamanda Emniyet Müdürlüğümüzde kurulacak olan istasyonda görüntüleri görmek için gayret gösteriyoruz. Bu yapmış olduğumuz çalışma, başta İnegöl’ümüze ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

25 DİREĞİMİZ VE 94 KAMERAMIZ VAR

Kamera ve direk sayılarıyla ilgili bilgiler veren Turgay Yel, “Toplamda 25 kamera dikildi. Bazı direklere 3-4 tane kamera kondu. Kamera sayısı ayrı direk sayısı ayrı. 25 direğimiz var. 94 kameramız var. İlaveten OSB girişi mevkiine plaka tanımlama sistemi, Alanyurt yolu üzerine plaka tanımlama sistemi ve Avarlar kavşağına plaka tanıma sistemi kondu. Böylelikle 3 noktada plaka tanıma sistemi koyduk. Ayrıca ilavelerimiz olacak. Bu ilavelerin bir kısmı İnegöl Belediyesi tarafından karşılanacak. 7-8 nokta için ilave ödenek ayırdık. Emniyet müdürlüğümüzün de ödenek artışı var. 5-6 yere daha ihtiyaç duyulursa ilave yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

RAMAZAN BAYRAMINDA TESTLERDEN SONRA TAMAMLANACAK

Basın mensuplarının çalışmanın ne zaman son bulacağı sorusuna cevap veren Turgay yel, “Temmuzun 15’i diyelim. Ramazan bayramında testlerden sonra tamamlanacak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş