“Amaç peygamberimizi daha iyi anlatmak”

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Merkezi, ülke genelinde lise öğrencilerinin katılımıyla Siyer-i Nebi yarışması tertip etti. Yarışmanın İnegöl elemeleri Cumartesi günü yapılırken, İnegöllü gençlerin ilgisi ise yoğun oldu. Sınav sırasında bir açıklama yapan AGD İnegöl Şube Başkanı Kenan Alemdar, Lise öğrencilerine Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) hayatı hakkında daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla böyle bir yarışma düzenlediklerini dile getirdi.

Yayınlama: 28.04.2014
932
A+
A-

Cumartesi günü saat 10.00’da tüm Türkiye’de aynı anda yapılan elemelerin İnegöl ayağı, Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi öncülüğünde İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi. Yarışmaya 440 lise öğrencisi katıldı.

 

Yarışmanın yapıldığı İmam Hatip Lisesi’ne giden AGD İnegöl Şube Başkanı Kenan Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri, öğrencilere başarılar dilerken konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alemdar şunları söyledi: Liseli öğrencilere Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) hayatı hakkında daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla bu yarışma düzenlendi. Sınav bitiminden sonra iller bazında derece elde eden öğrencilere tekrar Türkiye genelinde sınav yapılacak. Ve ondan sonra Türkiye birincisi, ikincisi ve üçüncüsü belirlenecek. Şuan da İnegöl’ümüzde 29 sınıfımızda öğrencilerimiz sınava girdiler. 440 öğrencimiz sınava katıldı. 15’er kişilik sınıflar da 32 gözetmen tarafından sınav icra ediliyor. İnegöl’ümüzde başarılı öğrencilerimizin çıkmasını istiyoruz. Ön eleme sınavının ardından final sınavları belli olacak.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş