ÇOCUK GELİŞİM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDE İlkyardım ve hijyen sertifikası

Halk Eğitim Merkezi ve İMYO Çocuk Gelişim Bölümü işbirliği ile düzenlenen; İlkyardım ve Hijyen Eğitimleri’ne katılan öğrencilere sertifikları takdim edildi.

Yayınlama: 28.04.2016
1.418
A+
A-

 

Halk Eğitim Merkezi ve İnegöl Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişim Bölümü ile ortaklaşa yapılan ilkyardım ve hijyen eğitimlerinin sertifika töreni dün İMYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 87 öğrencinin katılımı ile 96 saat boyunca gerçekleştirilen ilkyardım eğitimleri ve 105 öğrencinin katılımı ile 8 saat boyunca düzenlenen hijyen kursunun belgelerinin dağıtıldığı törene HEM Müdürü Burhanettin Özdemir ve beraberindeki HEM idarecileri ile İMYO’lu öğretim görevlileri ve öğrenciler katılım gösterdiler.

 






ŞEHRİN İHTİYAÇLARINA GÖRE KURSLAR AÇILIYOR

Programın açılış konuşmasını yapan U.Ü. İMYO Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Emre Bozdemir, “Çocuk Gelişim Programı olarak sosyal etkinliklerimize fazla önem veriyoruz. Öğrencilerimiz de zaman zaman yoruluyorlar ama onlar da biliyorlar ki tamamen onların faydalanacağı çalışmalar yapıyoruz. İnegöl HEM de bu noktada gerçekten ilçenin ihtiyacı olan kurslar açıyor. Bir ilçenin ihtiyacını tespit edip ona göre kurs açmak her babayiğidin harcı değildir. HEM’lere çok istekler gelir. Burhanettin hocam bu işi İnegöl’de çok güzel yapıyor. Bizim öğrencilerimizin faydalanmaları için ilkyardım ve hijyen kursları açtılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Uludağ Üniversitesi İMYO olarak 3. nesil üniversite olma yolunda ciddi adımlar atılıyor. Bununla ilgili biz de elimizden ne geliyorsa çocuğun olduğu her yere gidip sosyal etkinlik yapmayı planlıyoruz. Öğrencilerimi bu kursu başarıyla bitirdikleri için tebrik ediyorum. HEM’e ve okuluma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖZDEMİR’DEN ÖĞRENCİLERE “DİKSİYON KURSU” ÖNERİSİ

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ise, “Halk Eğitim Merkezi olarak 7’den 77’ye eğitimler veriyoruz. Beşikten mezara kadar eğitim veriyoruz. Teknoloji gelişiyor, yaşamda değişiklikler oluyor. Doğal olarak yeni bilgilere ihtiyaç duyuluyor. Biz de o konuda eğitimler veriyoruz. Meslek Yüksekokulu bizlere çok yakın. Yeni bir binamız var. 2 binada eğitim veriyoruz. İlişkilerin bu kadar uzak olmaması gerekiyordu. Bu noktada güzel bir kursa imza attık. Görev almaya hazır şekilde eğitilirken bazı belgelerin de olması gerekiyordu. İlk yardım ve hijyen anlamında belgeniz olması gerekiyordu. Özel eğitim dediğimiz engelli vatandaşlarımızla alakalı da eğitimler ve kurslar alabilirsiniz. Bir kurs daha size öneriyorum. Bütün üniversite öğrencileri hayata atılırken alması gerektiği kurs diksiyon kursudur. Onu sizlere öneriyorum. Belgelerinizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş