Sene sonu coşkusu

Altın Nesil İlkokulu ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri, okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirdikleri programla ailelere unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Yayınlama: 26.05.2014
908
A+
A-

Altın Nesil İlkokulu ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri, yıl boyunca edindikleri bilgileri ve yaptıkları çalışmaları sergilemek amacı ile geçtiğimiz Cuma akşamı okulun çok amaçlı salonunda bir program gerçekleştirdiler.

 

MİNİKLER GÜZEL ANLAR YAŞATTI






Müzik öğretmeni Özkan Çavuşoğlu’nun çalışmaları ile hazırlanan birinci sınıf öğrencilerinin davul gösterisi ve öğrencilerin söylediği birbirinden güzel şarkılarla devam etti. İngilizce öğretmeni Ecehan Avcı ile yıl boyunca İngilizce derslerinde öğrendikleri bilgileri müzikli bir gösteri halinde izleyenlere sunan minik öğrenciler İngilizce dersinde ne kadar başarılı olduklarını da bir kez daha göstermiş oldular. Programda, anneleri için hazırladıkları güzel sözleri paylaşan öğrenciler, annelerinin bir kez daha gönlünü kazanış oldular. Gösterilerin sonunda, Beden Eğitimi Öğretmeni Mihrican Güvenç’in rehberliğinde hazırlanan ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri, Silifke ve Ege yöresine ait halk dansları ile göz doldurdular.

 

KENDİNİ İFADE EDEBİLME GİBİ SOSYAL BECERİLERİ DE KAZANDIRIYORUZ

Programda öğrencilerin gösterileri ile ilgili değerlendirme yapan Altın Nesil İlkokulu Müdürü Serdar Acar, “Ana sınıfı öğrenimi çok önemlidir. Altın Nesil Okullarında öğrencilere akademik bilgilerin yanında toplum önünde konuşma, kendini ifade edebilme gibi sosyal becerileri de kazandırıyoruz. Ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimiz izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Bu programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş