Suyun önemine pazarda dikkat çektiler

Dünya Su Günü’nü farklı bir etkinlik ile kutlamak isteyen Şükrünailipaşa İlkokulu öğrencileri bu kapsamda Pazartesi pazarında broşür dağıtıp hazırladıkları pankartlarla pazarcı esnafını ve alışveriş yapan vatandaşları suyun önemi bilgilendirdiler.

Yayınlama: 05.04.2014
960
A+
A-

Dünya Su Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Pazartesi pazaryerinde broşür dağıtıp vatandaşları bilgilendiren öğrenciler, yapmış oldukları etkinlik nedeniyle pazara alışverişe gelen vatandaşlar tarafından da tebrik edildiler. Öğrenciler aynı etkinlik kapsamında okulun hatıra ormanını da ziyaret edip fidan dikti.

 

Yapılan etkinliklere ilişkin açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Özgür Gümüş, okulun eko okullar projesi kapsamında 2 yıldır su konusunu işlediğini hatırlattı.






 

Bu proje kapsamında dünya su günü ve orman haftası ile ilgili de eko tim öğrencilerinin hazırlamış olduğu pankart ve broşürlerle çevre halkını ve öğrencileri bilinçlendirdiklerini anlatan Gümüş şunları söyledi: Yaptığımız orman ziyareti ve ağaç dikme faaliyeti ile de öğrencilerimize orman sevgisini aşılamaya çalıştık. Ülkemizde yaşanmakta olan kuraklık sebebiyle suyun ne kadar kıymetli bir temel ihtiyaç olduğu da bir kez daha görülmektedir. Şükrünailipaşa İlkokulu olarak bizde bu durumun farkında olduğumuz için başta öğrencilerimizi ve tüm İnegöl halkını bilinçlendirmek için bu faaliyetlerimizi artırarak sürdüreceğiz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş