Çitli Turnuvası’nda heyecan devam ediyor

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Çitli Futbol Turnuvası’nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 3. hafta müsabakalarının oynandığı turnuvada gruplar yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Yayınlama: 21.04.2018
920
A+
A-

Gençlerin tamamen spora ve futbola odaklanmaları, madde bağımlılığına karşı savaş açmak ve civar köylerle kaynaşmak için tertiplenen köyler arası futbol turnuvasında 15 Nisan Pazar itibarı ile 3. hafta maçları oynandı.

 

A Grubunun iddialı 2 takımın birbiriyle mücadelesinde kazanan 2-1’lik skorla ünlü futbolcu İzzet Kaya’nın da forma giydiği FC ÇİTLİSPOR oldu. Yukarıballık Köyü de böylelikle gruptaki ilk mağlubiyetini alarak 6 puanla kendisine 2. sırada yer buldu.






 

Günün 2. maçında ise turnuvanın centilmenliğe en yakın 2 köyünün mücadelesinde kazanan çıkmadı. Yeniköy ile Kınık&Özlüce takımları arasındaki müsabaka 2-2’lik eşitlikte sonuçlandı. Böylelikle her 2 takım da gruplarındaki ilk puanlarını almış oldular.

 

Turnuvaya tamamen yerli oyunculardan kurulu bir takımla giren ÇİTLİ UTD., komşu belde Kurşunlu’nun 2. takımına son saniyelerine 1-0 önde girdiği maçta uzatma dakikalarında gelen 2 golle kaybetti ve 6 puanla grupta 2. sırada kendine yer buldu. Kurşunlu 2 takımı da bu galibiyetle gruptaki ilk galibiyetini ve ilk puanlarını almış oldu.

 

Günün 4. maçında A Grubunun iddialı ekiplerinden Kirazlık Köyü turnuvaya tamamen gençlerle ve mütevazi bir kadro ile mücadele eden Bilal Köyünü 5-0 gibi net bir skorla yendi ve gruptaki ilk galibiyetini aldı.

 

B Grubunun iddialı 2 takımın birbiriyle olan mücadelesinde 5-1 gibi net bir skorla kazanan Eymir Köyü oldu ve 3’te 3 yaparak B Grubunun zirvesinde yer aldı.

 

Günün son maçında da 2-0 öne geçen Gündüzlü Köyü bu üstünlüğünü maç boyunca koruyamayarak son dakikalarda yediği golle 3-2 mağlup oldu. Kurşunlu 1453 takımı ilginç bir geri dönüşe imza atarak gruptaki ilk galibiyetini aldı ve 5 puanla A grubunda kendine 3. sırada yer buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş