İnegöllü bisikletçiler saygı turunda

İnegöllü 9 bisikletçi, 25 Mart’ta düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma ve Saygı Bisiklet Turuna katılarak İnegöl’ü temsil ettiler.

Yayınlama: 04.04.2018
615
A+
A-

İnegöllü 9 bisikletçi, 24-25 Mart tarihlerinde Çanakkale Şehitlerini Anma ve Saygı Bisiklet turuna katılım gösterdiler. Bisiklet sporunu seven katılımcılarla birlikte bir anı turu olarak planlanan programda şehitler anıldı.

 

24 ve 25 Mart 2018 tarihlerinde 2 ayrı etapta sürülen turun ilk gün etabında dünyanın en önemli antik yerleşimlerinden biri olan, ünü 7 kıtaya yayılmış antik Troia kentine sürüş gerçekleştirildi. Sürüş güzergâhı sahil şeridini takip ederek ana yoldan ayrı doğal sit alanı içerisinde çok özel bir atmosferde gerçekleştirildi.






 

2. gün etabında ise İnegöllü bisikletçiler de İnegöl Belediyesi sponsorluğunda yerlerini aldılar. Bundan 102 yıl önce 18 milletin katıldığı tarihin en büyük mücadelelerinden birine ev sahipliği yapmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözünün yazıldığı tarihi Gelibolu Yarımadasında yapılan sürüşe katılan İnegöllü 9 bisikletçi, yarımadanın güney cephesinde başlayan etapta Kilitbahir köyünden Şehitler Abidesi arasında doğa ve tarihin derinliklerinde, tarifsiz duygular içinde bir sürüşü hayata geçirdiler. Yaklaşık 57 kilometrelik parkuru başarı ile tamamlayarak ecdada saygısını gösteren İnegöllü bisikletçiler programın ardından yeniden İnegöl’e dönüş yaptılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş