Mücahit Kardeşler gençlerle buluşuyor

Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği her Pazar günü farklı bir camide gençlerle buluşuyor.

Yayınlama: 12.02.2019
879
A+
A-

2014 yılında İnegöl’de kurulan ve gençlik üzerine faaliyet gösteren Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği geçtiğimiz yıllarda düzenlediği program ve etkinlikler ile adından söz ettirdi.

 

Dernek aldığı karar ile 2019 yılında gençlere daha fazla ağırlık vereceğini bildirerek, her Pazar günü İnegöl’de bulunan farklı camilerde gençlerle buluşacaklarının altını çizdi.






 

İshakpaşa Cami’nde başlayan ve tarihi anımsatan camilerle projelerine başlayan Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği manevi buluşmalara ağırlık verecek.

 

ÇARESİZ BEKLEYİŞLERİNDEN RAHATSIZLIK DUYUYORUZ

Manevi buluşmaların öneminden bahseden Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Muhammed Gündüz, “Gençlerin boşta kalıp, çaresiz bekleyişlerinden rahatsızlık duyuyoruz. Bundan dolayı spor faaliyetleri noktasında da çalışmalarımız mevcut. Dernek binamızda her Pazartesi ve Perşembe günleri Kuran-ı Kerim, Fıkıh ve Tecvit derslerine başladık” dedi.

 

HER SABAH NAMAZINDA BULUŞMAK HEDEFİMİZDİR

Daha sonra konuşan Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği Onursal Başkanı Turgut Tepe, “Zor günlerde bir gence dokunmak, ona manevi bir hayat sunmak bizim en büyük görevlerimiz arasındadır. Gençlerimiz erimesin, onların ellerinden tutmak bizim vazifemiz. Bir genç demek, parlayan gelecek demek. Biz gençlerimizin sönmesini değil, geleceğe ışık tutmasını istiyoruz.  Tüm gençlerin faaliyetlere katılmalarını istiyoruz. Her Pazar sabah namazı programlarında değil, her gün sabah namazlarında buluşmak hedefimizdir. Allah bu yolda bizlerin ve gençlerimizin yardımcı olsun diyerek” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş