Psiko-Tiyatro’dan iftar

Psiko-Tiyatro Derneği kurulduğu günden bu yana, geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl da gerçekleştirdi. İftara toplam 150 kişi katılım gösterdi.

Yayınlama: 21.06.2016
2.414
A+
A-

Psiko-Tiyatro Derneği tarafından, kurulduğu 2011 yılından bu yana geleneksel hale getirilerek düzenli olarak gerçekleştirilen iftar programlarının 5’incisi , geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, Saime Sultan Ticaret Lisesi Müdürü Maksut Hepgüven ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile iftar programı gerçekleştirildi.

 

 Yemek sonrası Dernek Başkanı Volkan Derman, deneğe 5 yıl başkanlık yapan Mehmet Sarı’ya yaptığı çalışmalardan dolayı günün anısına plaket takdim etti. Dernek Başkanı Volkan Derman yaptığı konuşmada dernek olarak İnegöl’de kültür-sanat anlamındaki boşluğu doldurmak için büyük aba sarf ettiklerini; her yıl yaklaşık 10 bin öğrenciyi ücretsiz sergiledikleri oyunlarla tiyatroyla tanıştırdıklarını ifade etti. “Başta İnegöl Belediyesine ve diğer sponsorlarımıza, gerek sahne önünde gerek sahne arkasında destek veren tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyen Derman, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar organizasyonları ile de dernek üyeleri ve İnegöl halkını buluşturmayı görev edindiklerini belirtti.






 

 Çeşitli alanlarda sadece İnegöl’de değil Bursa’nın da birçok ilçesinde faaliyet gösterdiklerini, yüzlerce okulda sergiledikleri anne-baba seminerleriyle binlerce veliye ulaştıklarını dile getiren Derman, her yıl dernek bünyesinde açtıkları tamamı alanında uzman öğretmenlerle gerekleştirilen yaz kurslarıyla çocukların doyasıya eğlenerek öğrenecekleri, kaliteli bir kurs süreci geçirmelerinin sağlanacağını vurguladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş