Kafkas’ın gençleri sezona hızlı başladı

13 Ağustos Çarşamba günü, U-19 Birinci Küme 5. Grupta Bursa’da Vatan sahasında Kafkasspor, Barbarosspor ile karşılaştı. Kafkasspor!dan Selman’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta Barbarosspor’u 4-1 mağlup ederek sezona 3 puanla start verdi.

Yayınlama: 15.08.2014
693
A+
A-

 

Oldukça sıcak bir havada oynanan maçta Kafkasspor daha atak gözüken ve pozisyonları bulan taraftı.

 






Üst üste bulduğu pozisyonları gole çeviremeyen Kafkasspor, ani gelişen Barbarosspor atağında kalesinde golü gördü.

 

Ceza alanı içerisinde Kadir’in rakibini düşürmesi sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Ali, kalecinin solundan topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla kapandı. İkinci yarıya daha atak başlayan Kafkasspor oldu. Mehmet’in ceza sahasına yaptığı ortada karambolde topu önünde bulan Selman’ın attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Golü bulduktan sonra ataklarını sıklaştıran Kafkasspor 75. dakika’da Yücel Rehber’le öne geçti. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Kafkasspor 77 ve 79 dakikalarda Selman’ın ayağından bulduğu gollerle rakibini 4-1 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

 

Kafkasspor Kulübü Alt Yapısı Sorumlusu Uğur Kamacı yaptığı açıklamada “Kazandığımız için mutluyuz. İlk maçlar her zaman zor olmuştur. Oyun olarak olmasa da skor olarak iyi bir sonuç elde ettik. Bundan sonra oynayacağımız Akpınar maçını da kazanarak iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Ayrıca maçtan sonra bizleri kendi tesislerinde ağırlayan Barbarosspor Başkanı Mustafa Ekinci ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim, gerçekten çok güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş