AVARLAR KAVŞAĞI’NDA ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Bursa-Ankara Karayolu üzerinde bulunan ve sanayinin çıkış noktası konumunda olan Avarlar Kavşağı’nda iyileştirme çalışmaları başlatıldı.

Yayınlama: 06.10.2019
856
A+
A-

Fiziki yapısından dolayı kafa karışıklığına neden olan ve sürekli kazalarla gündeme gelen Avarlar Kavşağı’nda Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışma başlatıldı. Kavşak üzerinde, daha önceden yapılan değişiklikler sonucunda aksamalara neden olan noktalar mühendisler tarafından belirlenip revize edilecek. Çalışma bittiği zaman kavşak üzerinde, trafik daha hızlı ve güvenli hale gelecek.

SORUMLULUK BÜYÜKŞEHİRDE
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Tabnan, “Avarlar Kavşağı’nın sorumluluğu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde. Şu anda kavşak revize edilmeye başlandı.  Çalışmalar tamamen büyükşehir belediyesinin mühendisleri tarafından yürütülüyor. Bizim kavşağın revize edilmesiyle alakalı her hangi bir yönlendirmemiz söz konusu değil. Çalışmalar, şu anda trafiğin daha hızlı ve daha güvenli akışını sağlamak amacıyla yürütülmekte” şeklinde konuştu.

RADİKAL DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK
Geçmişte bölgedeki esnafların istekleri ve talepleri doğrultusunda projede bazı değişikliklere gidildiğini Belirten Taban, “Bugün görüyoruz ki istenilen o değişiklikler işi biraz karışık hale getirmiş. Anladığım kadarıyla kavşak üzerinde çok radikal değişiklikler olmayacak sadece trafiğin daha işler ve güvenli hale getirilmesiyle alakalı çalışma yapılacak. Çalışmalar tamamen bitip proje hazır hale getirilince ulaştırma ve koordinasyon merkezinden onayı alınacak ve revize çalışmaları başlatılacak” diyerek sözlerini sonlandırdı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş