Rumeli Derneği’nden 500 kişilik iftar

Her yıl Ramazan ayında üyelerine yönelik iftar programı düzenleyen İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yıl 8’inci kez düzenlenen geleneksel iftar yemeği 500 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yayınlama: 09.07.2014
1.005
A+
A-

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geçtiğimiz Pazartesi akşamı dernek bahçesinde düzenlenen iftar programına; İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları Alper Taban, Adil Kansu, Eşref Yiğit, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya, DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu (MUBİDEF) Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Cerrah Belediyesi eski Başkanı Ömer Kahyaoğlu, Yenice Belediyesi eski Başkanı Hasan Aksu, bazı oda ve dernek başkanları, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları ile dernek üyeleri katıldı.

 

İftar yemeğinin ardından konuaşn İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan şunları söyledi: İftar yemeğimize katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı Ramazan ayındayız. Bu yıl da mübarek Ramazan ayında geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızı hep birlikte yapmaktayız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı bayramlar diliyorum. Bu yıl iftar programımızın 8’ncisini düzenledik. Geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar programı. Bundan sonra da sağ olduğumuz müddetçe derneğimizde iftar programlarımıza devam edeceğiz. Şuan da 500 kişi iftarımıza katıldı. Katılan herkese teşekkür ediyorum.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş